Maternity Photography London | Ivie

Det är inte alltid en kvinna är gravid och jag älskar att få fånga denna stund av en persons liv.
Ivie kontaktade mig och bokade en liten mer speciell gravid fotografering, då hon bestämt sig för att hyra ett hus där hon ville ha bilderna tagna. Det var lite nytt för mig men otroligt roligt hade vi. Det blev också den längsta fotograferingen för en gravid jag någon sin gjort vi spenderade 4 timmar så dubbelt så lång tid då det var tid till att packa ur bilen in med belysning och rekvisita och att under fotograferingen flytta möbler.
Jag fotograferar gärna igen hemma hos en kund eller på något annat roligt ställe. Men om ni har det i tanken så måste det planeras in väl i god tid.

Vi fotograferade Ivie när hon var 33 veckor gravid, det blev väldigt ljusa bilder med inslag av färg.
Det är så underbart att se hur hon strålade av glädje denna dag och att få ha dessa bilder som minnen för hela livet är något underbart. Speciellt idag då bilder är otroligt viktigt i våra liv och vi tar otroligt mycket mer bilder än förr. Då tycker jag det är viktigt att ibland satsa på bättre kvalite på bilderna och även att beställa en underbart fin ram och hänga upp bilderna. Det är något vi lätt glömmer idag att skriva ut dem och verkligen beundra bilderna.

Glöm inte att ta hand om minnena i livet.

 

Vero J Photography-94Vero J Photography-102Vero J Photography-109Vero J Photography-159

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*