Newborn Photography London| Camden

Camden kom in till min studio i London innan jul då han endast var 7 dagar gammal. Super söt liten kille, had hade sina föräldrar med sig och så klart sin äldre bror.
Ja, jag vet att några bilder är väldigt juliga och kanske lite sent av mig att lägga upp dessa. Men när man flyttar från London till Stockholm så blev det bara ingen tid över att lägga upp så mycket. Glömde bort dessa bilder lite.
Nu är dem i alla fall uppe och det är underbart skönt att få dela med mig av detta.

Tips för föräldrar att tänka på innan man kommer till en nyfödd fotografering är att vara lugn och ha tålamod och bara njuta av att jag tar han om eran lilla skatt. Är du stressad eller orolig så smittar det av sig till bebisen och kan påverka fotograferingen. Packa med dig en hel del blöjor och mat till bebisen. Fotograferingen kan ta upp till 4 timmar då det nästan alltid blir minst en paus för mat och blöjbyten. Kom i bekväma kläder och ta med det ni vill ha på er för familje bilderna. Så behöver man ej vara orolig över att det kan bli en olycka då man matar eller byter blöja osv. Om ni har syskon så ta med några av deras favorit leksaker. Det finns även en del i studion men sina egna kan vara allt mer speciella för ett litet barn.
Jag börjar alltid med att fotografera syskon och familje bilder först om man har ett äldre syskon med sig då dem inte har tålamod att vänta och sitta stilla och lyssna.
Om man vill så är det många av den ena föräldern som lämnar efter det med syskonet för att underlätta. Men det behövs inte om man inte vill. Men det är ok att göra.

Ta gärna med er egna små rekvisita som en nalle eller en hat om ni har något ni gillar.
Denna pappa i familjen är en musiker som spelar gitarr och han tog med sig sin gitarr som en rekvisita. Självklart så pratade vi om det tidigare så jag kunde förbereda och planera hur jag ska göra med den. Speciellt eftersom den är lite större än en hat eller nalle.

Jag går alltid igenom med mina kunder om hur dem vill ha sina bilder och vad för färger dem gillar innan dagen kommer så jag kan planera lite och ge råd och tips på vad man kan matcha ihop.
Det är alltid lika kul att göra.

Ser fram emot att få planera med dig inför din kommande fotografering.

Vero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyNyfödd Fotografering

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*