Newborn Photography London| Reese |

Reese kom in till min studio i London när han var 9 dagar gammal, en söt liten kille med föräldrar som gillar färg. Det blev lite av både och under denna fotografering. Han sov super bra och var lätt att posera. Inga klagomål. Underbart söt!
Att få mysa med små nyfödda små bebisar är helt fantastiskt, även om dem kissar eller bajsar på mig eller mina filat. Vilket är helt ok för mig, något ni som förälder kan vara bered på att det lätt händer och det är inget fel med det. Det är kärlek brukar jag säga. Men det mysiga är att få hålla om nytt liv, ny generation och får känna deras underbara doft. Alla små nyfödda är så otroligt söta men ändå olika.
Mycket kärlek som man får känna när man är fotograf för nyfödda och gravida.

Nu har jag fått alla mina kartonger från London, så har spenderat dagen med att förbereda i min lilla hemma studio. Kommer komma med en bil om ett par dagar när allt är i ordning. Det är otroligt spännande att få göra detta i Sverige. Vill skapa underbara bild minnen för så många familjer som möjligt.

Kan bara säga spännande spännande.

Vero J Photography-8Vero J Photography-9Vero J Photography-10Vero J Photography-11BWVero J Photography-13BWVero J Photography-19Vero J Photography-26Vero J Photography-58Vero J Photography-62Vero J Photography-64Vero J Photography-65

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*