Nyfödd Fotografering Jotham Stockholm

Hur gullig får man vara egentligen?, lilla Jotham kom till mig innan jag flyttade till Stockholm en söt liten kille. Han är den enda lilla pojken som har sovit genom en hel nyfödd fotografering inga pauser alls. Helt otroligt, oftast så brukar det bli minst en paus för lite mat, blöjbyte och en massa mys.
Under tiden jag fotograferar så absolut får ni som föräldrar vara med som hjälp för bebisens säkerhet att sitta nära och titta och bara njuta av er lillas beauty.
Jag använder ofta en av föräldrarna lite som hjälp då dem får vara delaktiga och kan ha det som ett minne jag hjälpte till att skapa dessa bilder att vara där och se till din älskling sover så gott.

Bra att tänka på när man packar för en nyfödd fotografering är att ha med sig mycket blöjor, mat och tålamod. För dig ta med ett plagg till familje fotona, som är neutral, utan märken och mönster. Jag rekommenderar alltid jordnära färger som vit, kräm, gröna eller grå och svart. Beroende på vad för look du är ute efter.
Det är även något vi diskuterar om när vi bokar.

Det bästa är nog att många föräldrar passar på att ta en tupplur i min sköna soffa som är står redo för er att mysa i medan jag gör det jag är bäst på.

Var inte rädd att oj vad gör jag om mitt barn inte sover, det är ok jag har många tricks och kan även fotografera med ett vaket barn. Men det blir lite andra positioner.
Försök bara att vara lugn och harmonisk då bebisar lätt märker av hur vi känner och om vi är oroliga, stressade.

Ser fram emot att få träffa dig och din familj/nya familj.

Vero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J PhotographyVero J Photography

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*